Camping België

Camping België

Kamperen blijft altijd populair en wie er voor kiest om in het buitenland een camping te zoeken en niet al te ver wil rijden, kan onder meer uitkomen bij België. Bij het vinden van een camping in België kan er uiteraard rekening worden gehouden met de wensen. Families met kinderen zullen de voorkeur geven aan een kindvriendelijke camping in België en senioren kiezen bijvoorbeeld liever voor een natuurrijke rustige camping.

Campings in België

Het aanbod van campings in België is groot langs de kust, maar het grootste aanbod van campings in België is te vinden in de Ardennen. Dit is natuurlijk ook een prachtig natuurrijk gebied, waar allerlei sportieve activiteiten kunnen worden ondernomen. Langs de kust in België kiezen vakantiegangers vooral voor de nabijheid van de zee en het strand, die in de warme zomermaanden een natuurlijke aantrekkingskracht hebben op volwassenen en kinderen. Vacanceselect is een van de aanbieders, die een verscheidenheid aan locaties van campings in België in het reisaanbod heeft opgenomen.

Advertenties van onze partners

Stacaravan als accommodatie in België

Kamperen is leuk, maar wie de voorkeur geeft aan kamperen met comfort kan er voor kiezen om in een stacaravan op een van de campings in België te verblijven. In een stacaravan zijn alle basisvoorzieningen aanwezig en dat geeft net even wat meer comfort als het overnachten in een bungalowtent. Er zijn reisorganisaties die hun eigen stacaravans op de camping ter plaatse hebben en er zijn ook reisorganisaties zoals Ecamp, die gebruik maken van de accommodaties, die tot de campings in België behoren. Hierdoor kan er per camping bekeken worden welk type stacaravan er aangeboden wordt.

Overnachten in een bungalowtent in België

De echt basis van het kamperen is natuurlijk gelegen in het overnachten in een tent. Nu zijn er veel verschillen tussen het type tent, waarin men kan kamperen, maar ook hier is het mogelijk om van het nodige comfort te profiteren. Via Country Camp is het mogelijk om de vakantie op een van de campings in België door te brengen in een compleet ingerichte bungalowtent. Deze reisorganisatie biedt bungalowtenten aan op kindvriendelijke familiecampings, maar ook op campings, waar de privacy hoger in het vaandel staat.

Andere accommodaties op de camping in België

Als een bungalowtent en de stacaravan niet aanspreken, dan zijn er zelfs mogelijkheden om in een chalet of bungalow te verblijven op meerdere campings in België. Optimaal comfort is in dat geval verzekerd. Ecamp werkt samen met meerdere campings in België en die campings waar bungalows en chalets worden aangeboden, komen dan ook in aanmerking voor de vakantieganger die in een comfortabele accommodatie wil verblijven.

Offerte camping België? Klik hier